Projektering

Hos LARENO A/S tilbyder vi projektering af lysanlæg for at hjælpe kunden til at vælge den rette belysningsløsning. LARENO A/S har stor erfaring på dette felt, og der sidder fast 3 beregnere og hjælper kunden til at få den rette løsning. Vores mål er at hjælpe til at få netop det lysudbytte, armaturdesign og energiniveau, der ønskes og er muligt inden for budgettet; både ved store gennemgribende udbud og mindre restaureringer. LARENO A/S store sortiment er med til at sikre, at dette lykkes.

Vi udarbejder også energiberegninger og hjælper gerne med at opnå energitilskud. Vi samarbejder med et større dansk bureau som administrerer netop energitilskud - også til projekter indenfor den offentlige sektor. Ved konvertering til energisparende LEDarmaturer er en af fordelene, at der ofte kan spares markant på energiforbruget, hvilket kan medføre energitilskud fra staten. Energitilskuddet kan også opnås selvom man går op i lysudbytte og måske ender med at bruge mere energi end til at begynde med. Her skal vægten lægges på det forhøjede lysudbytte og forbedrede lyskvalitet.

Det er vigtigt for os hos LARENO A/S at projekteringerne overholder den danske standard for belysning. Vores kunder er altid velkomne til at ringe for at få afklaret eventuelle spørgsmål i forbindelse med lovkravene og det anbefalede lysudbytte i overensstemmelse med den nye danske stadard, DS/EN 12464-1. Den nye standard adskiller sig på flere punkter fra den hidtil gældende DS700, og disse ændrigner er værd at have i mente når et nyt projekt skal projekteres.

Du kan læse endnu mere om emnet i denne PDF: Projektbelysning