REFIT & RENEW

Lær mere om vores REFIT- & RENEW-løsninger der sikrer eksisterende armaturer en længere levetid og er derfor med til at bidrage til en grønnere omstilling.

REFIT

REFIT har samme look som lysstofrør, men til forskel fra det, er REFIT et komplet armatur som har alle de nødvendige godkendelser som følger med et nyt armatur. Det sikrer den højeste grad af genanvendelighed da armaturhus og afskærming genbruges. Kablingen, den brugte forkobling og de slidte sokler fjernes, som typisk benyttes ved en LED-rørs-udskiftning, og derefter kan REFIT nemt monteres fx vha. de medfølgende magnetclips og fungerer derved som et nyt armatur.

RENEW

RENEW er en armaturserie der er specialproduceret og særligt tilpasset til et eksisterende armaturhus. Serien gør det muligt at få et komplet nyt visuelt og belysningsmæssigt udtryk i specialarmaturer eller til armaturer der er del af en loftkonstruktion. RENEW har også et lavt energiforbrug og giver mulighed for trådløse lysstyringer og/eller indbygget bevægelses- og dagslyssensor.

Fordelene ved REFIT & RENEW

Opfylder Bygningsreglementets krav for belysning

REFIT- & RENEW-serien gør det muligt, ved en ombygning af armaturer til LED, at følge Bygningsreglementets krav til bl.a. belysningsstyrke, blænding og energibesparende dagslysstyring.

Slidte elektriske dele ved brug af traditionelle LED-rør

Slidte elektriske dele ved brug af traditionelle LED-rør Stor energibesparelse og lang levetid Europæisk produktion - lavt CO2- aftryk og hurtig levering Kablede og trådløse lysstyringer med sensor.

Europæisk produktion - lavt CO2- aftryk og hurtig levering

Både REFIT og RENEW er produceret i Europa. Dette sikrer en kort leveringstid, produktionssikkerhed, et lavt CO2-aftryk ift. transport og fleksibilitet omkring tilbehør.

Stor energibesparelse og lang levetid

Armaturserien fås som standard med en fra-levetid på 70.000 timer. Der kan opnås en energibesparelse på op til 80% ift. lysstofsrørsarmaturer og op til 30% ift. LED-erstatningsrør.

Ombygning, godkendelser og ansvar

Serien har de nødvendige godkendelser, ligesom et nyt armatur, og man har derfor ikke de bekymringer og manglende godkendelser som følger med ombygning af armaturer vha. LED-rør.

Kablede og trådløse lysstyringer med sensor

Kan fås både med kablet eller trådløs lysstyring. Trådløse løsninger gør det muligt at genbruge eksisterende installationer. Kan suppleres med intern eller ekstern sensor for øget besparelse.

Kort tilbagebetalingstid

På grund af REFIT og RENEWs høje energieffektivtet er det muligt at have en lav tilbagebetalingstid på udskiftning af nye armaturer. En typisk tilbagebetalingstid ligger på ½ - 2 år.

Med miljøet i tanke

REFIT og RENEW er skabt med tanke på at kunne genbruge armaturhuse, og hvor man ønsker at mindske ressourcespild. Velegnet til områder hvor armaturet er integreret i specialloft.

Nem og enkel montering

Når armaturets gamle interne kabling og forkobling er fjernet, tilsluttes REFIT eller RENEW nemt via. den gamle tilledning mens armaturet typisk monteres mekanisk vha. magneter eller beslag.

Du kan læse endnu mere om emnet i denne PDF: REFIT & RENEW